PODZEMLJE INTERNETA

KORISNICI DARK WEBA OTKRIVAJU NAJGORE STVARI KOJE SU VIDJELI: ‘Imaju skladišta puna ljudi…’

Ozloglašeni ‘dark web’, ako do sada to još niste znali, mračno je on-line podzemlje gdje ljudi mogu pretraživati razno-razni mračni sadržaj i to praktički potpuno anonimno.

Koristeći alternativni pretraživač i softver za privatnost pri skidanju sadržaja, dark web nudi mogućnost kupovine i prodaje droge i sličnih zabranjenih stvari kao na eBayu.

Reddit je zatražio od korisnika dark weba da prepričaju svoja najgora iskustva u podzemlju interneta, prenosi Esquire.

SUGARCOATEDKNIFE

“Navodni trgovci oružjem prodaju vatreno oružje po cijeloj Europi, čak i u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje je praktički nemoguće dobiti dozvolu za išta osim lovačkih i sportskih pušaka.”

“Uglavnom koštaju manje od 1.000 funti (8.820 kuna). i izgledalo je kao da su istočnoeuropskog dizajna (ali ja nisam stručnjak).”

LUKEPA

“Lude količine droge se nude za prodaju. Nemam ni najmanje pojma da li je stvarno, ali nudilo se puno kilograma jako teških droga poput heroina, kokaina i slično.”

CRISISOFCONSONANT

“Vjerojatno najčudnije sranje koje sam sreo na dark webu bili su oglasi za medicinske usluge. Tvrdili su da imaju skladišta u raznim zemljama puna različitih ljudi, od beskućnika kidnapiranih u New Yorku, do robova kupljenim u zemljama trećeg svijeta.”

“Za određenu sam sumu novca možete organizirati bilo kakve nemoralne eksperimente na ljudima.”

Qr kodovi poput ovoga koriste se za pozivanje na određene dijelove dark webaFoto: Wikimedia

DRIXGOD

“Najzanimljivije stvari na koje sam naišao su web stranice koje vam omogućuju da promjenite u potpunosti svoj identitet. Na primjer za 6.000 do 10.000 dolara (41.000 do 68.000 kuna) možete dobiti američku putovnicu, vozačku dozvolu i svu potrebnu papirologiju tako da se jednostavno presilite u SAD pod kojim god imenom želite.”

“A ima izanimljiv PDF od oko 1000 stranica koji su napisali bivši robijaši o tome kako preživjeti u zatvoru, dako unijeti drogu u zatvor, pridružiti se bandi, i tome slično.”

MRPEEL11

“Igrao sam se s Torom kada su federalci skidali sve najbolje onion stranice. Uspio sam vidjeti nekav anarhistički bolog. Samo puno nasumično izabranih slika nasilja i trorističke propagande. Nije stvar u tome da su slike bile zastrašujuće, već više uznemirujuće i postigle su željeni kaotičan/anarhistički sojećaj.”

NAJTAMNIJI MISTERIOZNI DIO INTERNETA: Provjerite idete li i vi na ove stranice i što je zapravo ‘dark web’

JORTSS

“Nisam siguran da li je to stvarno, ali netko je postavio vodič kako pretvoriti osobu u živu seks lutku koja ne može komunicirati.”

“Spominjale su se i prerezane glasnice, udovi, i zamijenjivanje zubi silikonskim dentalnim prevlakama. Autor je tvrdio kako je kidnapirao više žena koje jepodvrgao ovakvim zlim operacijama.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr