Ovaj tip želi prikupiti 22.000 dolara kako bi napravio ručku za iPhone

Vašem telefonu nedostaje jedan vrlo važan dodatak. Ne, to nije vanjska baterija ili objektiv fotoaparata. To je ručka.

Ovo je ideja koja stoji iza izuma nazvanog Fonhandle dizajnera Yonatana Assoulinea. Fonhandle je doslovno ručka za vaš telefon. A ovaj tip želi da vi platite za to.

Vjerojatno se pitate: “Zašto?”

Pa u stvari, postoji mnogo stvari koje možete učiniti s Fonhandleom. Prije svega, Fonhandle izgleda kao lopatica.

Vjerojatno ga možete koristiti i kao lopaticu, ako već ne uspijete pronaći drugu korist. Ovdje je Fonhandle zasjao u punom sjaju:

Fonhandle dolazi u bijeloj, crnoj, bezbojnoj (prozirnoj), ružičastoj, zelenoj i smeđoj boji.

Jedna od osnovnih stvari koje možete učiniti s Fonhandleom je razgovarati na telefon. Ako imate vrlo kratke ruke ili iz nekog razloga ne možete držati svoj ​​telefon blizu uha, Fonhandle je idealna pomoć. Nuspojava korištenja ovog dodatka je gubitak prijatelja i povećana radoznalost stranaca.

Sljedeća stvar za koju možete koristiti Fonhandle je snimanje “selfiesa”. Naime, ovaj izum omogućuje vam da telefon držite dalje nego što vam to dopušta duljina ruke:

Također ga možete koristiti na plaži, u slučaju da radije želite gledati video na You Tubeu nego more:

U vrijeme pisanja ovog teksta, Fonhandle je prikupio više od 2.000 dolara od svog krajnjeg cilja na servisu Kickstarter, a to je 22.000 dolara. Kampanja na Kickstarteru završava 30. kolovoza.

To je dosta novaca s obzirom na to da je riječ o prilično nepotrebnom gadgetu. Ipak, ne zaboravite salatu od krumpira o kojoj je donedavno brujao cijeli internet. Ono što je počelo kao šala na kraju je prikupilo 50.000 dolara. Nikad ne znate što bi se ljudima moglo svidjeti.

https://www.kickstarter.com/projects/11146235/fonhandle-handle-your-phone/widget/video.html

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr