Navlaka za iPhone 5 od 100.000 dolara

iPhone 5 je sam po sebi vrlo atraktivan telefon. Međutim, postoje i takvi koji bi ga željeli učiniti još atraktivnijim. Tvrtka Natural Sapphire Company ponudila je draguljima optočenu navlaku za iPhone 5 po cijeni od 100.000 dolara.

Ako imate viška nešto više od pola milijuna kuna, ova navlaka za najnoviji iPhone može biti vaša.

Izrađena je od 18-karatnog bijelog zlata i optočena s 2.830 plavih Cejlon safira s ukupno 169,8 karata.

Appleov logo izrađen je od 38 rubina s 2,28 karata, a jedan zeleni safir poslužio je kao list na Appleovom logotipu. Drago kamenje potječe iz rudnika na Šri Lanki, Madagaskara i iz Tajlanda, navode na web stranicama ove tvrtke.

Kupci također mogu prilagoditi ovaj dizajn. Na raspolagnju im stoji opcija da platinu i safire naruče u drugim bojama.

Newyorška draguljarnica napravila je ovaj raskošni dodatak kako bi obilježila izlazak iPhonea 5 na tržište.

“Iako možete biti ‘cool’ ako ga nabavite prvi, u vrlo kratkom vremenu vi ćete biti samo još jedan vlasnik iPhonea 5”, stoji na web stranicama tvrtke Natural Sapphire Company.

Analitičari predviđaju da će do kraja godine Apple prodati 58 milijuna iPhonea 5, piše Bloomberg. Prednarudžbe su se počele primati od 14. rujna. Tako, ako ste u dilemi hoćete li uštedjeti 100.000 dolara za školovanje djece, za skupocjeni novi automobil ili možda za manji stan, nudimo vam još jednu opciju o kojoj ćete moći razmišljati kada nabavite iPhone 5.

Ovaj dodatak za iPhone 5 je upravo za “one koji žele ostati jedinstveni među masama”, ističe Natural Sapphire Company.

Ipak, ako se i odlučite na futrolu za iPhone 5 od bijelog zlata, safira i rubina, savjetujemo vam da je previše ne pokazujete masama.

Povratak na Net.hr