Evo kako ćete otkriti uljeze na vašoj kućnoj mreži

Wireless Network Watcher je program koji skenira vašu kućnu bežičnu mrežu i prikazuje popis svih računala i uređaja koji su trenutno spojeni na mrežu.

19.9.2014.
13:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za svako računalo ili uređaj koji je spojen na mrežu, prikazat će vam se IP adresa, MAC adresa, ime tvrtke koja je proizvela mrežnu karticu, a po potrebi i naziv računala.

Iako možda zvuči komplicirano i kao posao namijenjen naprednijim korisnicima, program Wireless Network Watcher je sve korake pojednostavio i to uglavnom zahvaljujući svom intuitivnom korisničkom sučelju.

Također možete popis priključenih uređaja izvaditi u HTML, XML, CSV ili formatu tekstualne datoteke ili ga kopirati u clipboard, a zatim zalijepiti u Excel ili neku drugu aplikaciju za proračunske tablice.

Iako je program jednostavan i intuitavan za korištenje, nažalost Wireless Network Watcher ne može izbaciti uređaje za koje korisnik utvrdi da su uljezi na njegovoj bežičnoj mreži. Drugim riječima, morat ćete se nakon detekcije neželjenog uređaja ipak malo pozabaviti routerom i to za početak na način da osigurate snažnu lozniku.

Ono što je velika prednost Wireless Network Watchera je da ne opterećuje CPU i RAM i da radi glatko na svim verzijama Windowsa bez usporavanja računala na bilo koji način.

Više:Wireless Network Watcher

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali