Zvezda počela pripreme, Sa Pinto razočaran stanjem u ekipi (VIDEO)

Trener Crvene zvezde nezadovoljan jer plan koji je ostavio pred kraj prošle sezone uopšte nije ispunjen

Portugalski trener Rikardo Sa Pintu izvršio je prozivku prvog tima Crvene zvezde na početku priprema za novu sezonu i ocenio je posle sastanka sa igračima da je razočaran onim što je zatekao.

Sa Pinto je istakao da situacija uopšte na početku priprema za novu sezonu nije onakva kakvu je očekivao.

Stvari nisu onakve kakve sam mislio da će biti. Kada se završila prošla sezona ostavio sam plan i sada nisam video da je nešto učinjeno. Videćemo šta će biti, daćemo još vremena rukovodstvu, ima još tri nedelje. Naravno da sam malo razočaran. Imao sam veća očekivanja. Ipak je ovo veliki klub s tradicijom. Plan je bio da ove sezone osvojimo prvenstvo, ali za neke stvari su potrebni uslovi, tako da će nam biti potrebno čudo – rekao je Sa Pinto.

Na okupljanju Zvezde se pojavilo 28 fudbalera, a od novih igrača na prvom treningu bio je samo Đorđe Rakić.

Na spisku se nalaze: Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski, Marko Trkulja, Filip Mladenović, Nenad Milijaš, Ognjen Mudrinski, Luka Milunović, Marko Mirić, Ljuba Nenadić, Nikola Mikić, Petar Đuricković, Đorđe Rakić, Stevan Luković, Luka Jović, Dušan Živković, Miloš Stojanović, Nikola Stojković, Marko Marinković, Nikola Petković, Aleksandar Pantić, Saša Jovanović, Anit Travančić, Stefan Mihajlović, Stefan Čikić, Jovan Krneta, Nikola Karaklajić i Marko Grujić.

Džajić zamolio igrače za strpljenje

Predsednik kluba Dragan Džajić rekao je da će ambije Zvezde u predstojećoj sezoni biti u skadu sa timom koji Sa Pinto bude imao.

Imali smo kratak sastanak sa igračima, rekao sam im kakva je situacija u klubu. Objasnio sam im realno stanje, saopštio šta se od njih očekuje, ali sam rekao i da će klub učini sve da do kraja decembe ove godine ispuni sve obaveza prema njima. Prelazni rok još nije počeo, traje dugo i videćmo kakva će situacija biti sa eventualnim dolascima i odlascima igrača – rekao je Džajić.

Povratak na Net.hr