IZ ATENE NEOBAVLJENA POSLA / Ždrijeb Uefe kroji raspored kvalifikacija

Image

Prepreka dogovoru nisu bile Grčka i Izrael već Estonija, Gruzija i Malta koje su inzistirale su da na početku kvalifikacija budu domaćini, što ostalima nije odgovaralo.

7.3.2010.
16:11
VOYO logo

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza vraća se iz Atene neobavljena posla. Raspored odigravanja kvalifikacijskih utakmica skupine F za odlazak na Euro 2012. nije usuglašen, stoga će o tome odlučivati ždrijeb UEFA-e 25. kolovoza u Tel Avivu.

Uz Hrvatsku, u skupini F su i Grčka, Izrael, Estonija, Gruzija i Malta. Prepreka dogovoru nisu bile Grčka i Izrael nego već tri nogometno manje zemlje. Inzistirale su da na početku kvalifikacija budu domaćini što ostalima nije odgovaralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo uspjeli postići dogovor. Nisam razočaran, tako je kako je, ostajem i dalje pri tvrdnji da je Hrvatska favorit i kakav god raspored bio, to se neće i ne može promijeniti", rekao je izbornik Slaven Bilić.

"Naša je delegacija zaista učinila sve napore da do konstruktivnog dogovora ipak dođe, no ostali sudionici ustrajali su u svojim zahtjevima zbog kojih je isti onemogućen. Na kraju će odlučiti UEFA", napomenuo je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo