pozadina sjednice IO HNS-a /

Zdravko Mamić ponudio ostavku: 'Osjećam da savez pati zbog mene'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić ponudio je svoju ostavku na mjestu dopredsjednika HNS na današnjoj sjednici IO HNS-a, doznaje Jutarnji.hr.

25.11.2014.
21:45
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić nazočio je današnjoj sjednici IO HNS-a na kojoj je ponudio ostavku na mjestu dopredsjednika HNS-a, doznaje Jutarnji.hr.

''Gospodo, osjećam da Savez pati zbog mene i spreman sam podnijeti ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a koje meni i Dinamu ne donosi ništa posebno, a čini se kako sam postao predmet smutnje”, kazao je Zdravko Mamić na sjednici IO HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi odbora bili su iznenađeni tom ponudom pa su ga zamolili da s konačnom odlukom pričeka barem do povratka predsjednika Saveza Davora Šukera, koji je na službenom putu.

Mamić je na sjednici također predložio da reprezentacija kvalifikacijsku utakmicu protiv Norveške u ožujku iduće godine odigra na Poljudu. Prvotno se na popisu nalazilo pet kandidata, no Pula i Osijek su otpali zbog malog kapaciteta, a između Zagreba, Rijeke i Splita Maksimir je bio financijski najpovoljnija opcija, no Mamić je bio odlučan u svom netipičnom prijedlogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako saznaje Jutarnji.hrAlojzijeŠupraha je u jednom trenutku predložio da bi i predsjednik Hajduka Marin Brbić trebao nazočiti sjednicama IO-a, iako, pošto nije član odbora, nebi imao pravo glasa, ali bi imao puno pravo sudjelovati u konstruktivnim raspravama. To je potez kojim HNS želi približiti Hajduk matičnoj organizaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo