ZAVRŠIO NA HITNOJ: / Otkriveno zašto se Modrić nije pojavio na okupljanju igrača u Madridu

Image
Foto: AFP

Novi trener Reala Rafa Benitez u četvrtak poslijepodne je obavio i prvo okupljanje svojih nogometaša u Real Madridu, na kojem nije bilo hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

11.7.2015.
11:17
AFP
VOYO logo

Luka Modrić je zaliječio ozljedu ligamenata, nakon što je ukupno šest mjeseci prošle sezone propustio zbog, prvo, puknuća kvadricepsa, a nakon toga i spomenute ozljede ligamenata koljena.

Tako bi jedan od najboljih igrača Kraljeva mogao bi zaigrati u pripremnoj utakmici protiv Rome, igrač koji je itekako nedostajao Realu na svom prošlogodišnjem putu obrane naslova prvaka Europe, u sezoni u kojoj Cristiano Ronaldo i društvo nisu osvojili niti jedan važniji trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, hrvatske i španjolske medije zanimalo je zašto se Modrić nije pojavio na prvom okupljanju igrača. Glasnogovornik kluba Juan Camilo Andrade Canal tajnovito je kazao:

"Osim informacije koju smo objavili na klupskoj stranici ne možemo ništa drugo reći”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prema pisanju 24 sata, Luka muku muči s upalom uha. Naime, Modrić je u ponedjeljak osjetio nepodnošljivu bol u uhu. Lukini najbliži kažu da sutradan nije više mogao spavati od bolova te je nekoliko sati proveo na Hitnoj pomoći u Zadru kako bi riješio problem koji ga je koštao prvog ovosezonskog okupljanja u klubu.

Luka u subotu u Madridu

No, sve je potrajalo još dva-tri dana Modrić se mučio s oštrom boli u uhu, nazvao je i Realovu liječničku službu za savjet te Benitezu objasnio da će u Madrid stići tek u subotu budući da mu u takvom stanju liječnici ne preporučuju putovanje avionom, bolovi se samo intenziviraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Realovih priprema, vrijedi istaknuti kako Kraljevi putuju na prvi dio priprema u Australiju, gdje će 18. srpnja igrati protiv Rome, a 24. protiv Manchester Cityja (obje utakmice igraju se u Melbourneu).

Nakon toga, ljubitelji nogometa u Kini imati će priliku vidjeti Realovce u dvobojima protiv Intera i Milana. Završni dio priprema obavit će u Europi, igrat će na turniru u Münchenu pa u Oslu protiv Valerenge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo