IZGUBLJEN I NAĐEN

ZAVRŠENA POTRAGA ZA SLAVNIM NOGOMETAŠEM: Sakrio se među šeicima u Dohi

Konačno je završena potraga za jednom od najvećih zvijezda i ovog prijelaznog roka, argentinski nogometaš Angel Di Maria pronađen je živ i zdrav – u Dohi.

Di Maria se nije pojavio na početku priprema u Manchester Untiedu, a trener Louis van Gaal nije imao pojma gdje se nalazi njegov igrač dok je momčad bila na američkoj turneji. Iako se govorilo o njegovom prelasku u PSG, engleski klub ga je zbog kašnjenja na pripreme kaznio s 500.000 eura.

Danas na liječničkom

Nakon boravka u Sao Paulu, Di Maria se sakrio u Kataru. U pratnji ljudi iz francuskog kluba, 27-godišnji Argentinac je prebačen na akademiju Aspire gdje bi danas trebao proći liječničke preglede, a zatim u Parizu potpisati ugovor  i službeno postati nogometaš PSG-a.

Prošlo ljeto Manchester United je njegovim transferom iz Reala, vrijednim 75 milijuna eura, srušio rekord Premier lige, da bi ga Argentinca godinu dana kasnije prodao za 63 milijuna.

Argentincima “začaran” Old Trafford

Di Marijin slučaj  potvrdio je teoriju da dosad ni jedan Argentinac nije uspio na Old Traffordu. Nakon dobrog starta, malo su ga zaustavile i ozljede, ali Di Maria je samo potvrdio da je United i lani bio njegova druga opcija, iza PSG-a.

Na Parku prinčeva, zarađivat će tjedno 240.000 eura, bez bonusa i premija.

Povratak na Net.hr