IGRA MALOG TIGRA / Zašto je i kako Mamić spasio Bilića

Image
Foto: Pixsell

Dva je dana njegov mobitel bio 'mrtav', ali čovjek koji drma hrvatskim nogometom nije mogao dugo šutjeti. Zdravko Mamić je objasnio zašto je (zasad) sačuvao izbornika od smjene i što se sprema Biliću.

11.10.2011.
11:09
Pixsell
VOYO logo

U razgovoru za Sportske novosti izvršni predsjednik Dinama, ali što je još važnije, istinski 'vladar' hrvatskog nogometa otkrio je pozadinu grčke tragedije i svega što se događalo nakon potopa u Pireju.

"Nitko, ama baš nitko nije razmišljao o crnom scenariju. U Grčku smo otputovali sa čvrstim stavom da je posao gotov, da nam se poraz ne može dogoditi. Upravo zbog toga je nastalo stravično razočaranje", objasnio je Zdravko Mamić i potvrdio informacije da su nakon utakmice svi članovi Izvršnog odbora HNS-a bili za smjenu Slavena Bilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Točno! Svi smo bili za promjenu stručnog stožera", dodao je Maminjo, ali je i u zrakoplovu za Zagreb naglo promijenio mišljenje, a to obično znači da su i ostali članovi Markovićeve nogometne vlade 'naglo' promijenili svoje stavove.

"Slaven Bilić ostaje izbornik! Takav je moj stav, vjerujem da će takav stav biti i svih ostalih na Izvršnom odboru. Naravno, ostaje ako pobijedi Latviju", rekao je Mamić i još jedno naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas sam svim bićem i srcem za ostanak Slavena Bilića do kraja kvalifikacija, odnosno do završetka baraža ukoliko do njega dođe. Ma siguran sam da ćemo biti sudionici Europskog prvenstva, a ako se plasiramo, a hoćemo, naravno da će nas na EURO-u voditi Bilić!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo