RUKOMETNA LIGA PRVAKA / Zagreb slavio u Celju

Image

Pobjedom nad domaćinom hrvatski prvak zadržao je šansu za prolazak skupine. Naš najbolji strijelac bio je Lazarov sa sedam pogodaka.

21.2.2009.
18:28
VOYO logo

Rukometaši Croatia osiguranja pobijedili su 25-22 Celje na gostovanju, u drugoj utakmici drugog kruga skupine 2 Lige prvaka i tako održali nadu u prolazak grupe.

Bila je ovo prva pobjeda hrvatskih rukometnih prvaka u Celju, slađa tim više što je došla nakon turbulentnog razdoblja u klubu. Podsjetimo, nakon poraza od Chamberyja s mjesta trenera odstupio je Lino Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjelo se kod zagrebaša da su spremni uzeti dva boda od slovenskog predstavnika koji je tijekom prvog poluvremena bio u rezultatskom minusu koji se vrtio oko tri gola. Boljom igrom u završnici prvog poluvremena zagrebaši odlaze i na plus pet (16-11), a to vodstvo uspijevaju početkom drugog dijela i povećati na 19-12. Ipak, crna rupa u koju upada momčad, sakupljena oko znanja Senjanina Maglajlije i Mirka Bašića, smanjuje prednost od 21-15 do 23-22. Domaćinima je ponestalo snage u završnici koju je CO odigrao u brzini više, što je i dovelo, nakon dva remija i poraza, do prve pobjede u skupni.

Najviše pogodaka kod pobjednika postigao je Makedonac Kiril Lazarov (7). CO Zagreb za prolaz dalje treba još gostujuću pobjedu kod Chamberyja, te domaći uspjeh protiv Slovenaca. Sljedeće subote Croatia osiguranje gostuje kod Chamberyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Chambery 8, 2. Rhein-Neckar Löwen 4, 3. CO Zagreb 4, 4. Celje 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo