ZA OPROŠTAJ: / Splitski klub uvjerljivo pobijedio u utakmici bez natjecateljskog značaja

Image

Nevažni trijumf u rezultatskom smislu

14.5.2019.
23:02
VOYO logo

Vaterpolisti splitskog Jadrana pobjedom su se oprostili od Lige prvaka nakon što su u utorak u zadnjem, 14. kolu, skupine B u Splitu svladali mađarski Szolnoki sa 15-10 (3-2, 5-3, 4-3, 3-2).

Zović i Power najbolji

U utakmici bez natjecateljskog značaja za obje momčadi najbolji kod Jadrana bili su Ivan Domagoj Zović i Nathan Power sa po tri gola, dok je Szolnoki predvodio srpski vaterpolist Andrija Prlainović sa šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jug osigurao završni turnir

Dubrovački Jug, koji je već ranije osigurao nastup na završnom turniru u Hannoveru, vodeći je u skupini B sa 29 bodova, a slijede Verona i branitelj naslova Olympiacos sa po 27 bodova. Te tri momčadi osigurale su nastup na završnom turniru, kao i predzadnji WASPO Hannover, koji je domaćin Final Eighta. Četvrti je Szolnoki sa 22 boda, Jadran je peti sa 18 bodova, šesta je zagrebačka Mladost sa 11 bodova, a na začelju su WASPO Hannover sa 9 i Spandau sa 7 bodova. U srijedu se sastaju Hannover - Mladost, te Jug CO - Spandau.

Iz skupine A plasman na završni turnir, koji će se održati od 6. do 8. lipnja u Hannoveru, osigurali su Pro Recco, Barceloneta, Brescia i Telekom Bundimpešta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo