KAKAV UDARAC BABIĆU, VUJOVIĆ PRIPREMA VELIKU KRAĐU: / 'Kada ga Hrvatska neće neka igra za nas'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Rukometna reprezentacija Slovenije predvođena izbornikom Veselin Vujovićem nije uspjela izboriti plasman u polufinale Olimpijskih igara u Rio de Janeiru.

19.8.2016.
15:07
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bolja od njih bila je Danska te ih je svladala s 37:30. Trener PPD Zagreba poslije ispadanja je poručio kako razmišlja reprezentaciju Slovenije pojačati u budućnosti jednim hrvatskim rukometašom kako bi bili kvalitetniji.

Prilika na velikoj sceni

"Ova selekcija je dobra, ima veliku kvalitetu, ali ima neke minuse koje mora pokušati riješiti da bi ubuduće išla naprijed. Nemamo ozbiljnog šutera i predložit ću Slovencima da razgovaraju sa Stipom Mandalinićem kada ga Hrvatska neće. Šteta je da dečko takvih mogućnosti ne dobije priliku na velikoj sceni", poručio je Vujović u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vujović je, naravno, blisko upoznat s Mandalinićevim mogućnostima s obzirom da mu je klupski trener. Koliko je dobar ovaj 23-godišnjak vidjelo se na utakmici rukometne Lige prvaka kada je protiv Celja imao savršen učinak od deset golova iz deset pokušaja.

Image

Mandalinić se, inače nije našao niti na širem popisu Željka Babića za Olimpijske igre. On je nade položio u Ivana Sliškovića i Marka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo