NAVIJAČI MU SE KLANJAJU

ŠIME VRSALJKO POSTAO JUNAK MADRIDA: ‘Ti si anđeo, hvala što si spasio život našem djetetu’

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko postao je junak Madrida nakon što je zajedno sa suigračem Gabijem brzo reagirao te je pomogao spasiti život Fernandu Torresu.

Španjolac je, naime, stradao nakon sudara s Álexom Bergantiñosom. Ostaje je nepomično ležati na travnjaku, a suigrači su mu odmah pritekli u pomoć. Navedeni dvojac zgrabio je Torresa za glavu te su mu izvukli jezik iz grla kako se ne bi ugušio.

HEROJ VRSALJKO BRZOM REAKCIJOM SPASIO SUIGRAČU TORRESU ŽIVOT: ‘Njegova intervencija bila je savršena’

“Hvala svima što ste bili uz mene i na porukama potpore. Nije to bilo ništa strašno. Nadam se da ću se što prije vratiti na travnjak”, poručio je Torres iz bolnice.

U međuvremenu, liječnik Deportivo la Corunie Carlos Lariño kazao je kako je reakcija hrvatsko – španjolskog dvojca tijekom pokušaja da Torres ostane pri svijesti bila savršena. Oduševilo je to brojne navijače, koji su na društvenim mrežama poslali brojne ‘ljubavne’ poruke našem reprezentativcu.

“Anđeo u crveno-bijelom. Hvala ti što si tako brzo reagirao i spasio život Torresu, našem djetetu”, “Gabi, veliki kapetan, i Vrsaljo, hvala vam”, “Najbolji potez na utakmici napravio je Šime Vrsaljko”,.. može se između ostalog pročitati na Twitteru.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr