Škotski mediji uživali u igri Dinama / 'Vratar Gordon i neprecizni Hrvati spasili su Celtic od poraza'

Image
Foto: AP Images

Škoti su spomenuli Wilsona kao najvećeg tragičara na Celtic Parku: 'Hrvati su dominirali, ali nikako nisu uspijevali zabiti, a u tomu je prednjačio Portugalac u redovima Dinama'.

3.10.2014.
14:41
AP Images
VOYO logo

Strani mediji i novinari raspisali su se o sinoćnjoj utakmici Dinama i Celtica.

Britanci su složni kako je Celtic samo sreća spasila od poraza protiv hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celtic je rano zabio i to je uglavnom bilo sve od velikana iz Glasgowa, pišu mediji.

Škotski spasitelj bio je Craig Gordon, a vratar Celtica je dobio najviše ocjene za svoj nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobijedili smo jakog protivnika. Odlučio je sam početak utakmice gdje smo se bolje snašli i iskoristili prigodu. Ova pobjeda nam mnogo znači u nastavku EL", priznao je Gordon.

Škoti su spomenuli Wilsona kao najvećeg tragičara na Celtic Parku: "Hrvati su dominirali, ali nikako nisu uspijevali zabiti, a u tomu je prednjačio Portugalac u redovima Dinama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim kako Dinamo, čim dobije loptu, odmah krene u svoju akciju. Mislim da je ovo bila odlična nogometna utakmica", opisao je Charles Chick Young, suradnik BBC Scotlanda, kao i Murdo MacLeod, nekadašnji nogometaš i trener.

"Dinamo je užitak gledati. Igrači imaju energiju, znaju s loptom, samo im nedostaje netko tko će zabiti gol. Osjetili smo koliko su jaka momčad. Ovo su velika tri boda za Celtic i velika europska pobjeda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Škota, Deila, bio je svjestan da mu je vratar donio tri boda: "Bolje od ovoga što je pokazao protiv Dinama se ne može. Celtic je uvijek imao odlične golmane, a Gordon je protiv Dinama samo to potvrdio...".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo