Vojvodina deklasirala Zvezdu (VIDEO)

Crveno-beli su poraženi rezultatom 0:3

2.12.2012.
0:24
VOYO logo

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su rezulatom 0:3 na domaćem terenu u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata.

Strelci za novosađane bili su Oumaru Abubakar u 23. i 45 minutu, a konačan rezultat postavio je Stevanović u 47. minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvezda je odigrala još jednu lošu utakmicu pred svojim navijačima i tako propustila priliku da smanji zaostatak na tabeli za prvoplasiranim Partizanom koji je ranije danas remizirao sa Spartakom 2:2, i na pauzu odlazi sa 6 bodova više od tima sa Marakane.

Najbolju priliku za Zvezdu propustio je Luka Milunović u 73. minutu kada je uspeo da promaši gol sa samo dva metra. Vojvodina je tokom celog meča bila bolja ekipa na terenu, a priliku da još ubedljivije pobede Zvezdu propustio je dvostruki strelac Abubakar u 90. minutu utakmice. Nakon ovog poraza trener Crvene zvezde Aleksandar Janković najavio je da će u ponedeljak podneti ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CRVENA ZVEZDA: Bajković - Vešović, Maksimović, Spajić, Mladenović - Dimitrijević (od 47' Milunović), Milivojević, Milijaš, Lazović (od 81' Kadu)- Kasalica (od 71' Asamoa), Mudrinski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VOJVODINA: Supić - Vulićević, Đurić, Trajković, Pavlović - Radoja, Ađuru - Stevanović, Kosović (od 62' Moreira), Katai (od 74' Bilbija) - Abubakar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo