POLJUD U ŠOKU / Vlajčević žestoko kaznio Hajduk: Pavasović-Visković suspendiran na dvije godine

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Pavasović-Visković je kažnjen zbog grubog vrijeđanja i nasilničkog ponašanja prema sucima utakmice 10. kola Hajduk - Dinamo

11.12.2015.
19:00
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović-Visković kažnjen je zabranom obavljanja svih funkcija u nogometu u trajanju od dvije godine, dok je sportski direktor Hajduka Goran Vučević kažnjen zabranom obavljanja svih funkcija u trajanju od tri mjeseca, objavio je disciplinski sudac Prve HNL KrešimirVlajčević.

Pavasović-Visković je kažnjen zbog grubog vrijeđanja i nasilničkog ponašanja prema sucima utakmice 10. kola Hajduk - Dinamo. Predsjednik NO-a Hajduka je prekršaj počinio u vrijeme dok se nalazio pod izdržavanjem pravomoćne kazne zabrane obavljanja funkcije od godinu dana pa mu je Vlajčević izrekao jedinstvenu kazna u trajanju od tri godine time da se umanjuje za dio konačno izrečene kazne od 6. veljače 2015. godine koji je izdržao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vučević je kažnjen zbog vrijeđanja sudaca, a osim vremenske kazne u trajanju od tri mjeseca dobio je i novčanu kaznu u iznosu od 8.000 kuna. Oružar Hajduka Miro Čolak također je zbog uvreda upućenih sucima kažnjen s mjesec dana zabrane te mora platiti iznos od 3.000 kuna.

Hajduk je kao organizator utakmice kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 35.000 kuna zbog paljenja više desetaka pirotehničkih i eksplozivnih naprava u više navrata i ubacivanje istih u ograđeni dio igrališta od strane navijačke skupine Torcida te višekratnog neprimjerenog skandiranja i uvredljivog transparenta. Zbog neprimjerenog skandiranja u dva navrata iz dijela tribine gdje su se nalazili gostujući navijači GNK Dinamo je kažnjen sa 6.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo