[VIDEO] URNEBESNI DVOJAC POJASNIO KAKO STOJE STVARI S CRIJEVNOM VIROZOM: / Duvnjak umro od smijeha kad je vidio snimku

Image

Nekoliko reprezentativaca se požalilo na probleme

23.1.2021.
10:28
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, gdje će u subotu igrati odlučujuću utakmicu za plasman u četvrtfinale u kojoj će joj protivnik biti Argentina. Dan uoči tog dvoboja pojavila se vijest o zdravstvenim problemima s kojima se muče hrvatski rukometaši.

Kako su javili RTL-ovi reporteri, Kauboje je napala crijevna viroza. Nekoliko reprezentativaca se požalilo na probleme, a najgore su prošli Ivan Martinović i kapetan Domagoj Duvnjak. Martinović je propustio trening i iz predostrožnosti je testiran na koronavirus, a taj je test pokazao da je negativan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dan nakon što su problemi s cijevnom virozom pogodili Kauboje oglasili su se fizioterapeut Damir Kajba i tehniko Zdravko Mirilović te su pojasnili kako trenutačno stoje stvari:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica protiv Argentine je ključna za prolazak u četvrtfinale, a porazom bismo se mogli uvaliti u velike probleme. Ako izgubimo, u posljednjoj utakmici morat ćemo po pobjedu protiv Danske, a u suprotnom slučaju ćemo u toj utakmici moći odmoriti cijelu prvu momčad.

Image
Image

Utakmica između Hrvatske i Argentine na rasporedu je u subotu u 18:00 sati u Cairo Stadium dvorani. U preostalim susretima sastaju se Katar – Bahrein, te Danska – Japan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prvog kola drugog kruga u našoj skupini vodi Danska sa šest bodova, Hrvatska na drugom mjestu ima pet bodova, dok je Argentina treća sa četiri boda. Slijede Katar (2), Japan (1) i Bahrein (0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo