Žestok početak / VIDEO Ante Delija spektakularnim nokautom pregazio Brazilca i krenuo u lov na milijun dolara

Image
Foto: screenshot Twitter

Delija je u svojoj prvoj kvalifikacijskoj rundi ostvario gotovo maksimalan broj bodova no čak su trojica boraca svoje borbe rješavali u prvoj rundi te se naš teškaš nalazi trenutno na četvrtoj poziciji

29.4.2022.
8:42
screenshot Twitter
VOYO logo

Ante Delija, najbolji hrvatski MMA teškaš otvorio je turnir u PFL-u na spektakularan način. Dubrovčanin je na turniru teškom milijun dolara u prvom kolu nokautirao Brazilca Matheusa Scheffela te napravio veliki korak prema završnici.

Meč je počeo nešto suzdržaniji no kako je okršaj odmicao dubrovački borac je postajao sve konkretniji. Početkom druge runde iz kontre je lijepim, desnim direktom oborio Scheffela, a onda ga bez problema dovršio na tlu. Koliko je završetak borbe bio atraktivan dovoljno govore reakcije komentatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "O moj Bože", uzviknuli su ushićeno komentatori borbe u Arlingtonu nakon direkta koji je poslao Brazilca na pod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PFL je na svom Twitteru istaknuo kako je Delijin nokaut najbolji nokaut večeri.

"Napredovao je s novih 5 bodova na ljestvici teškaša", navodi se na Twitteru od te organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neobičan format turnira

Podsjetimo, ovaj turnir ima specifičan format. Deset boraca se bore u dvije kvalifikacijske runde, a ljestvica se formira ovisno o tome kako su borci došli do pobjede. Tako nokaut u prvoj rundi nosi šest bodova, u drugoj pet i tako dalje. Na kraju kvalifikacijske faze, četiri borca s najviše bodova borit će se u polufinalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, Delija je u svojoj prvoj kvalifikacijskoj rundi ostvario gotovo maksimalan broj bodova no čak su trojica boraca svoje borbe rješavali u prvoj rundi te se naš teškaš nalazi trenutno na četvrtoj poziciji. Ispred njega se nalaze Denis Goltsov, prošlogodišnji pobjednik Bruno Cappelozza te Renan Ferreira koji je za samo 25 sekundi završio Jamellea Jonesa.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo