KOD KUĆE JE NAJLJEPŠE

IBRA U RODNOM GRADU: Velikog Zlatana dočekali kao superjunaka

Zlatan Ibrahimović, najveća ikona švedskog nogometa, večeras se vraća na stadion gdje je započeo profesionalnu karijeru.

U petom kolu Lige prvaka Malmö dočekuje PSG. Povodom te utamice grad se nekoliko dana pripremao za povratak čovjeka koji ga je najviše proslavio, barem među ljubiteljima nogometa.

Preuređeno igralište na kojemu je Zlatan počeo igrati nogomet

Povodom toga preuređeno je igralište na kojem je Ibrahimović kao dijete počeo igrati nogomet. Također, najveći neboder u centru grada u utorak navečer dobio je novi ukras – veliko slovo Z. Dan kasnije u gradu se pojavio i on. “Malmö, stigao sam. Jeste li spremni. Vidimo se navečer”, napisao je na Twitteru.

Potrošio 28 tisuća eura za veliki ekran u Malmöu

Francuski Le Figaro objavio je da je Ibrahimović potrošio 28 tisuća eura na veliki ekran koji bi trebao krasiti centar grada kako bi stanovnici mogli svjedočiti njegovim majstorijama tijekom utakmice.

Nadalje, hotel u kojem su odsjeli nogometaši PSG-a ima i jedan apartman koji se zove po Zlatanu, ali se ne zna je li on sinoć u njemu spavao.

Ibrahimović je, podsjetimo, igrao u mlađim uzrastima Malmöa do 1999. kada je debitirao za prvu momčad. U njoj je igrao dvije godine, a onda je 2001. prešao u Ajax.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr