JOŠ JEDNO MEKSIČKO ČUDO OD DJETETA / Velikani u utrci za novim Chicharitom

Napadač meksičke U-17 reprezentacije koja je ovog ljeta postala svjetski prvak Carlos Fierro na meti je europskih nogometnih velikana.

6.8.2011.
17:03
VOYO logo

Mladi strijelac Chivas Guadalajare obilježio je Svjetsko prvenstvo U-17 momčadi sjajnim nastupima u dresu nacionalne reprezentacije s 4 gola i 2 asistencije u 7 utakmica na putu do naslova prvaka. Fierra opisuju kao napadača sličnog profila poput njegovog sunarodnjaka i nekadašnjeg reprezentativca Jareda Borgettija, dakle visok i snažan s dobrim osjećajem za prostor, no nastupima na U-17 Svjetskom prvenstvu pokazao je i zavidnu brzinu, instinkt i kvalitetnu realizaciju.

Također, sjajno surađuje s partnerima u napadu što je posebno pokazao igrajući za nacionalnu vrstu sa suigračem iz Guadalajare Giovanijem Casillasom. Uskoro nakon završetka prvenstva javno su interes za Fierra pokazali Premierligaši Arsenal i Tottenham, a cijena mu je već narasla na više od 3 milijuna eura i stalno raste budući je njegov menadžer Marc Salicru potvrdio da je Barcelona već neko vrijeme zainteresirana za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio svojih karakteristika prikazao je i prilikom pobjede Chivasa nad Barcelonom koja je odjeknula u nogometnom svijetu, u kojoj je sudjelovao dobrom igrom u drugom poluvremenu kada je Guadalajara slomila europskog prvaka. Odmah potom uslijedili su i upiti iz madriskog Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo