VELIKA VIJEST IZ BARCELONE: / Znači li ovo da će konačno uspjeti vratiti Neymara na Camp Nou?

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Barcelona je zaradila prodajom Brazilca

2.8.2019.
16:42
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Španjolski nogometni prvak Barcelona i službeno se riješio jednog od najvećih promašaja, brazilskog krilnog napadača Malcolma kojeg je kupila za 40 milijuna eura prošle sezone.

Od svog dolaska u Barcu iz Bordeauxa Malcolm se nikada nije uspio ozbiljnije napetnuti i za katalonski klub nastupio je u prvenstvu samo 15 puta i postigao jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otišao u Rusiju

Sada je napustio katalonski klub i preselio u Rusiju, u redove ruskog Zenita za 40 milijuna eura uz potencijalnih dodatnih pet milijuna u bonusima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako da, ako ništa drugo, Barcelona nije izgubila novac na njemu, a sada je dobila milijune koje će moći iskoristiti za nova pojačanja.

Puno se spominjao povratak brazilskog Superstara Neymara u Barcelonu iz PSG-a, ali do sada Katalonci nisu imali dovoljno novca. Sada je situacija drugačija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrali ga Talijanima

Malcolmov dolazak u Barcelonu prošlog ljeta bio je poprilično kontroverzan.

Barca je, naime, prevarila talijanskog prvoligaša Romu i u svoje redove dovela Brazilca. Romini navijači čekali su 22-godišnjaka u zračnoj luci ne bi li pozdravili novu zvijezdu kluba za kojeg navijaju samo da bi dočekali informaciju da je Barcelona ponudila neznatno više i njihovu želju dovela na stadion Camp Nou. Transfer vrijedan 41 milijun eura uz dodatni milijun više kroz bonus potvrđen je 24. srpnja prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo