VELIKA PROMJENA ZA RONALDA I MANDŽUKIĆA: / U Juventusu čine sve što mogu za osvajanje Lige prvaka

Image
Foto: AFP
9.5.2019.
9:13
AFP
VOYO logo

Ovog ljeta bi moglo doći do velikih trenerskih transfera u slavnim klubovima, a ovaj se čini poprilično izvjesnim

Image
Foto: AFP

Juventus' Italian coach Massimiliano Allegri reacts while throwing the ball back in play during the Italian Serie A football Match Genoa vs Juventus on March 17, 2019 at the Luigi-Ferraris stadium in Genoa. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

Više izvora u Italiji (Sport Mediaset, La Stampa i La Repubblica) javlja da će trener Juventusa Massimiliano Allegri definitivno napustiti Staru damu na kraju ove sezone i karijeru nastaviti u francuskom Paris Saint Germainu, koji se nada da će s talijanskim strategom lakše napraviti veći uspjeh u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Staru damu

S Allegrijevim odlaskom spekulira se već dugo vremena i povezuje ga se s raznim europskim klubovima, a sada iz Italije stiže informacija kako će njegova sljedeća destinacija gotovo sigurno biti PSG. Tako da će Juve morati angažirati novog trenera, a čini se poprilično jasno tko će to biti i tko će od sljedeće sezone trenirati Cristiana Ronalda i Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče njegove zamjene na klupi torinskog kluba, talijanski mediji donose kako će to biti Antonio Conte, koji je Juve trenirao od 2011. do 2014. i s njim osvojio tri naslova u prvenstvu. No, priču treba uzeti s rezervom jer ugledni Sky Sports piše da je Conte blizu Juveovog konkurenta u prvenstvu, milanskog Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Contea je naslijedio upravo Allegri koji je osvojio pet naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo