VATRENI U PRAVI TRENUTAK DOBIO VELIKI VJETAR U LEĐA: / 'On ima status idola u Interu'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Veznjak je uhvatio formu u pravi trenutak.

29.5.2018.
20:04
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović prije dvije godine je bio izbačen iz prve momčadi Intera nakon kada je došao u nemilost Franka de Boera. Razlog je bio incident nakon što je zamijenjen u utakmici Europske lige protiv Hapoel Beer Sheve. Brozović je, naime, bijesan zbog izmjene želio napustiti stadion čime je pokazao nepoštovanje prema klubu.

Izazvao je tada i bijes navijača, ali dvije godine kasnije sve mu je oprošteno. Pogotovo nakon što je bio jedan od ključnih igrača ove sezone te je pomogao klubu da se poslije šest godina vrati u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postao je odgovoran kada se oženio i dobio dijete. Prepoznao važnost očinstva. Supruga i kći dali su mu stvarnu snagu. Interovi navijači zviždali su mu u prošlosti, a sada im je idol. Uvijek sa srcem igra za Nerazzurre", kazao je njegov menadžer Miroslav Bičanić za FCInterNews.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tek mu se ove sezone sve posložilo i navijači su to prepoznali. Prošlog siječnja srećom klub nije uspio pronaći zamjenu za njega pa je igrao redovito", dodao je.

"Marcelu je drago što je važan dio momčadi, a sada će igrati u Ligi prvaka. kupio je stan u Milanu, kojeg smatra svojim domom", rekao je pa se osvrnuo na njegovu otkupnu klauzulu do 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da postoji, tako da može napustiti klub ako je netko plati. Također, novi ugovor bi bila prihvatljiva mogućnost, ali nitko do sada u klubu nije to spominjao", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo