VATRENI POBJEDOM NAPRAVILI VELIKI KORAK, ALI JOŠ NIJE GOTOVO: / Evo što još dijeli Hrvatsku od Eura

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon pobjede u Slovačkoj neke su stvari jasnije

6.9.2019.
22:33
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatsku reprezentaciju u kvalifikacijama još očekuju gostujuća utakmica protiv Azerbajdžana (9. rujna), zatim su 10. listopada domaćini Mađarskoj, a tri dana kasnije gostuje u Walesu. Posljednju utakmicu u kvalifikacijama Vatreni će odigrati sa Slovačkom na domaćem terenu 16. sudenog.

Izbornik ZlatkoDalić rekao je da će Hrvatskoj trebati 15 bodova, što znači da bi Vatreni već u sljedeće dvije utakmice mogli ostvariti cilj pa opuštenije odigrati posljednja dva susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska za izravni plasman na Europsko prvenstvo mora završiti među prve dvije momčadi u skupini, no ako i u tome Vatreni ne uspiju postoji B varijanta za Euro – dodatne kvalifikacije.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spas u Ligi nacija

Predstavnike u dodatnim kvalifikacijama daje novo Uefino natjecanje – Liga nacija. Svaka od četiri lige u Ligi nacija dat će jednog predstavnika na Euru.

Momčadi koje nisu izborile plasman preko kvalifikacija mogu ga izboriti preko doigravanja u kojem će sudjelovati po četiri momčadi iz svake lige, a te će se utakmice igrati u ožujku sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo