VATRENI ODRADILI TRENING U DALLASU: / Daliću i društvu napokon se priključio novi član stručnog stožera

Image
Foto: HNS/Instagram

Vatreni su se nakon poraza u Miamiju od Perua preselili u Dallas gdje ih čeka druga prijateljska utakmica.

25.3.2018.
10:03
HNS/Instagram
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu je doputovala u Dallas, gdje će u utorak odmjeriti snage s još jednim sudionikom Svjetskog prvenstva, Meksikom, priopćio je HNS na službenoj stranici.

"Po prijateljskom ogledu s Peruom, u kojemu je južnoamerički predstavnik upisao pobjedu 2:0, Vatreni su stigli u Dallas i započeli se pripremati za drugi dio američke turneje, odnosno sraz s Meksikancima u utorak. Pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića ostalo je 19 igrača, a po dolasku u Dallas održan je trening na terenima Sveučilišta Southern Methodist", javljaju iz Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju i da je po prvi je puta s reprezentacijom na treningu bio i član stručnog stožera Dražen Ladić, proslavljeni vratar zagrebačkog Dinama i hrvatske nacionalne selekcije, s kojom je u Francuskoj '98 osvojio povijesnu svjetsku broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ladić se reprezentaciji priključio nakon što je pratio pripremnu utakmicu Islanda s Meksikom, s obzirom da će Islanđani biti posljednji suparnik Vatrenima u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Rusiji", pojanisli su iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj su istaknuli da će Hrvatska u nedjelju također trenirati na terenima Sveučilišta Southern Methodist, dok će u ponedjeljak - dan prije utakmice - odraditi službeni trening na stadionu AT&T.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo