ŽELJAN ODMORA / Van Gaal uzima godinu dana stanke

Image

Premda se nagađalo da bi se nakon Bayerna mogao vratiti u domovinu i preuzeti neki od nizozemskih klubova, Van Gaal se prvo želi dobro odmoriti.

11.3.2011.
17:16
VOYO logo

BERLIN - Nakon što će na kraju ove sezone napusti kormilo Bayerna Nizozemac Louis van Gaal (59) planira uzeti godinu dana odmora.

"Iduće sezone nemam namjeru voditi niti jedan klub ili reprezentaciju. Želim se odmoriti," poručio je nizozemski stručnjak koji je na klupi bavarskog sastava od srpnja 2009. godine. Već u prvoj sezoni je osvoji tri trofeja - njemačko prvenstvo, kup i Superkup, te stigao do finala Lige prvaka. No ove sezone su zaredali problemi. Bayern je u Bundesligi peti sa 19 bodova zaostatka za Borussiom Dortmund, ispali su iz nacionalnog Kupa i za spas sezone je ostala tek Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayern je vrhunski klub i užitak je u njemu raditi, bez obzira na probleme koje trenutačno imamo. Pomalo sam tužan što na kraju sezone odlazim," dodao je Van Gaal koji je prije dolaska u Munchen vodio Barcelonu, Ajax, AZ i nizozemsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo