Van Gaal ostaje unatoč porazu od Intera

Image

Nizozemski stručnjak Louis van Gaal ostat će na klupi Bayerna do kraja sezone usprkos razočaravajućem ispadanju u osmini finala Lige prvaka od Intera.

16.3.2011.
15:59
VOYO logo

Predsjednik minhenskog Bayerna Karl-Heinz Rummenigge izjavio je kako će nizozemski stručnjak Louis van Gaal ostati na klupi Bavaraca do kraja sezone usprkos razočaravajućem ispadanju u osmini finala Lige prvaka od Intera u utorak.

"Svi smo razočarani rezultatom, ali ostat ćemo pri ranijoj odluci. Sada se moramo koncentrirati na osvajanje drugog mjesta u prvenstvu koje nam osigurava izravan plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone", rekao je Rummenigge nakon ispadanja od Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je prošloga tjedna objavio kako će se po završetku ove sezone razići s Van Gaalom zbog "razmimoilaženja u pogledima na igru".

Prošle je sezone Van Gaal s Bayernom osvajio naslova njemačkog prvaka i pobjednika Kupa, te do finala Lige prvaka, ali ove sezone osam kola prije kraja prvenstva klub se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice sa 16 bodova manje od vodeće Borussije iz Dortmunda,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo