KOMENTARI NA ŽDRIJEB EL / Vaha se nada čudu, Špaco zadovoljan postignutim

Image

"Radi se o ozbiljnim suparnicima, no moglo je i gore. Vjerujem da je sve moguće u našoj skupini", rekao je trener Dinama.

27.8.2010.
13:45
VOYO logo

"Pokušat ćemo učiniti nešto što nije uspjelo Dinamu i kada je imao mnogo jaču momčad," bio je prvi komentar trenera Vahida Halilhodžića nakon što je ždrijeb  Dinamu u D skupini Europske lige podario Villarreal, Club Brugge i PAOK.

Umjereni optimizam Vaha je potkrijepio riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o ozbiljnim suparnicima, no moglo je i gore. Vjerujem da je sve moguće u našoj skupini."

S druge strane, trener Hajduka Stanko Poklepović smatra da bi njegova momčad i "mogla nešto napraviti" u društvu Zenita, Anderlechta i AEK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama Europska liga služi za stjecanje iskustva za iduće sezone. Radi se o tri različita nogometna mentaliteta, no nama je najvažnije što smo ušli u Europsku ligu," dodao je Špaco.

Natjecanje u Europskoj ligi Dinamo započinje na Maksimiru protiv Villarreala 16. rujna. Isti dan Hajduk će gostovati u Ateni kod AEK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom kolu, 30. rujna Dinamo gostuje u Grčkoj kod PAOK-a, dok će Hajduk na Poljudu ugostiti Anderlecht. Treće kolo, 21. listopada nudi oglede Dinama i Club Bruggea u Zagrebu, te Zenita i Hajduka u St. Peterburgu. U četvrtom kolu, 4. studenoga Dinamo putuje u Belgiju, dok će Hajduk dočekati Zenit. Peto kolo igra se u dva termina. Prvog prosinca Hajduk u Splitu dočekuje AEK, a dan kasnije Dinamo gostuje u Španjolskoj kod Villarreala. I zadnje kolo se igra dva dana. Dinamo u Maksimiru 15. prosinca dočekuje PAOK, a dan kasnije Hajduk u Bruxellesu igra protiv Anderlechta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo