POLUFINALE KUPA EHF / Uvjerljivi Gummersbach i Gorenje

Image

Za njemačku momčad Zrnić je postigao sedam, a Vuković tri pogotka. Nakon odrađene suspenzije slovensku momčad je vodio trener Ivica Obrvan. Operirani Ćupić bio je na tribini.

25.4.2009.
18:13
VOYO logo

Rukometaši njemačkog Gummersbacha i slovenskog Gorenja ostvarili su značajne prednosti u prvim polufinalnim utakmicama Kupa EHF...

Njemački Bundesligaš bio je uvjerljiv na svom parketu protiv španjolskog Aragona. U pobjedi 39-25 svoj je doprinos dao i hrvatski dvojac. Vedran Zrnić postigao je sedam pogodaka, a Drago Vuković tri za momčad koja je na poluvremenu imala "tek" pet golova viška (16-11). U preostalih 30 minuta stekli su prednost koja im jamči miran uzvrat 1. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno je bilo i Gorenje hrvatskog trenera Ivice Obrvana. Nakon tri utakmice suspenzije vratio se Obrvan na klupu i odveo momčad do pobjede 27-20 protiv švicarskog sastava TSV St. Otmar St. Gallen. Ivan Čupić, inače najbolji strijelac slovenske momčadi utakmicu je odgledao s tribina u društvu dr. Matjaža Sajovica koji je operirao koljeno hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo