EGZIBICIJA GA KOŠTALA POBJEDE / Usred meča na Roland Garrosu pao pa radio sklekove

Ginepriju je baš dobro krenulo protiv Đokovića, no tada je stigao treći set i njegov pad. Taj pad se pretvorio u egzibiciju sa sklekovima, o čemu je Ginepri razmišljao do kraja meča kojeg je izgubio.

1.6.2010.
15:46
VOYO logo

Američki tenisač Robby Ginepri zasigurno će cijelog života pamtiti poraz u osmini finala ovogodišnjeg Roland Garrosa.

Prvi je set izgubio od srpske zvijezde Novaka Đokovića, ali je u drugome krenuo prilično agresivno te ga osvojio 6-2. Na početku trećeg seta Nole je osvojio prvi gem, nakon čega je Ginepri krenuo servirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je 30-15 za Amerikanca, no pri servisu za 40-15 Đoković je snažno zakucao lopticu na njegovu stranu terena. Ginepri je krenuo prema loptici, ali se poskliznuo na pariškoj zemlji te se po cijeloj dužini sasuo s njom.

Kako je sam kasnije izjavio, publiku je htio privući na svoju stranu pa je odmah nakon pada izveo malu egzibiciju. Kao da se ništa nije dogodilo, krenuo je raditi sklekove, što je čak i Đokoviću navuklo osmijeh na lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon te egzibicije, Ginepriju je sve krenulo nizbrdo te u setu više nije osvojio nijedan gem - izgubio je 6-1. U četvrtom je setu osvojio samo dva gema i njegov ovogodišnji nastup na Roland Garrosu bio je zaključen.

Ginepri je nakon meča rekao da više nikada neće raditi bilo kakve egzibicije tijekom mečeva jer da o svojim sklekovima nije prestajao razmišljati do kraja meča, što ga je skroz dekoncentriralo i dobrim dijelom stajalo prolaska u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka egzibicije u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo