UEFA DONIJELA LOŠE VIJESTI I ZA DINAMOVE JUNIORE: / Modri su pripremali spektakl na Maksimiru, a sad su do daljnjeg na čekanju

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Utakmice Lige prvaka i Europske liga predviđene za idući tjedan odgođene zbog širenja koronavirusa

13.3.2020.
11:41
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Uefa je u petak objavila da sve europske utakmice koje su se trebale održati idućeg tjedna otkazuju. To uključuje Ligu prvaka, Europsku ligu, ali i Ligu prvaka mladih.

KORONAVIRUS ZAUSTAVIO SPORT: Uefa otkazala LP i EL, novi slučajevi zaraze u Engleskoj, Bundesliga donijela neobičnu odluku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vezano za odluke različitih vlada sve utakmice klupskih natjecanja pod UEFA-om koje su se trebale igrati sljedeći tjedan su odgođene", navodi se u priopćenju europske krovne nogometne federacije.

To znači da Dinamovi juniori ipak neće iduće srijede ugostiti Benficu u četvrtfinalu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Igora Jovičevića trebala je prvotno igrati na Maksimiru. Klub ih je tako odlučio nagraditi, ali su zbog pandemije koronavirusa prebacili susreta na stadion Hitrec – Kacijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sada je i to propalo. Uefa je, inače, za utorak zakazala videokonferenciju s predstavnicima svih europskih saveza na kojim će se raspravljati o nastavku domaćih i europskih natjecanja, ali i Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo