UEFA SE NAKLONILA PETRIĆU: / Prisjetili se maestralnog gola Hrvata, odmah se oglasio i bivši Vatreni

Image
Foto: AFP

To je bio jedan od najljepših trenutaka u Europskoj ligi

9.4.2019.
18:40
AFP
VOYO logo

Europski nogomet pamti brojne prekrasne poteze i golove. Jedan od njih je i onaj bivšeg hrvatskog reprezentativca Mladena Petrića. Igro je on četvrtfinale Europske lige 2010. godine kada je nosio dres HSV-a u susretu s belgijskim Standardom.

Potez sezone

Petrić je svoju momčad doveo u vodstvo u 20. minuti kada je Ze Robertovu loptu ubačenu s lijeve strane glavom proslijedio u gol Sinana Bolata. Igor de Camargo je vratio nadu Belgijcima u 33. minuti, ali samo dvije minute kasnije je uslijedio najljepši potez utakmice, ali i jedan od najljepših te sezone u Europskoj ligi. S lijeve je strane loptu je u kazneni prostor ubacio Dennis Aogo, a Petrić je škaricama lijevom nogom zakucao loptu u suprotni kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetila se Uefa tog pogotka uoči ovotjednih prvih utakmica četvrfinala Europske lige. Putem društvenih mreža pitali su fanove koji im je najbolji gol iz te faze natjecanja. Osim Petrićevog na listi su se našli i golovi Bretta Holmana, Aarona Ramseya i Dimitrija Payeta. Sve je to vidio bivši Vatreni te je ostavio i komentar."Tvoj također nije bio loš", poručio je sadašnjoj zvijezdi Asenala i od ljeta Juventusovoj Aaronu Ramseyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo