Messi produžio s Barcom / U iduće četiri godine će mu plaćati 80 milijuna eura

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Messi je svojim produljenjem ugovora do 2018. godine za 20 milijuna eura godišnje prestigao Ronalda te postao najplaćeniji igrač na svijetu.

19.5.2014.
21:38
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Leo Messi je produžio svoj ugovor s Barcelonom, a klube će mu u iduće 4 godine plaćati minimalno 80 milijuna eura.

"Barcelona je moj dom, tamo se osjećam kao kod kuće, izjavio je u uvodu ponajbolji svjetski nogometaš Leo Messi. No, vrlo brzo uslijedio je famozni 'ali': - Ali, naviijači su ti koji odlučuju o sudbini igrača. Ako te oni vole i žele, onda je sve u redu. Osobno, osjećam da mene još uvijek podržavaju, ali ako to nije baš tako, vrijeme je za promjene. Pronaći ću rješenje, odnosno neki drugi klub", rekao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je katalonski klub u subotu ostao i bez posljednjeg trofeja, 96 tisuća navijača je gromkim pljeskom pozdravilo goste, šampione Atletico Madrid, a tijekom utakmice su domaći nerijetko zviždali svom Messiju koji je očito daleko od forme.

"Ovo je bila vrlo loša sezona za Barcelonu. Također, niti ja nisam bio pravi. Ali, i takvi smo do zadnje utakmice bili u igri za naslov. Uvjeren sam da će već iduće sezone biti bolje", zaključio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon žalopojki, četverostruki dobitnik Zlatne lopte je kasnije istog dana potpisao novi, poboljšani ugovor s Barcelonom do 2018. godine te će zarađivati 20 milijuna eura godišnje bez bonusa za naslove i golove.

Tako je Messi prestigao Cristiana Ronalda te postao najplaćeniji igrač na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo