U HNS-U STRAHUJU OD NOVIH NEREDA: 'Ovo trebate napraviti ako dođe do huliganskih izgreda'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Savez je objavio niz uputa navijačima koji će večeras nazočiti utakmici sa Španjolskom.

21.6.2016.
13:00
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna javnost na nogama je na dan utakmice sa Španjolskom. Svi se pitaju hoće li doći do novih nereda. Vlasti, kako hrvatske tako i francuske, poduzimaju sve mjere kako bi se oni spriječili. Hrvatski nogometni savez tim je povodom poslao poruku navijačima u kojoj su im osim zahvalnosti na dosadašnjoj podršci poručili na što trebaju posebno paziti.

Što u slučaju nereda?

"Navijače hrvatske reprezentacije ovim putem molimo da se ne koriste nasiljem u slučaju eventualnih huliganskih izgreda već da u takvoj situaciji ostave dovoljno prostora sigurnosnim službama da nesmetano postupaju prema izgrednicima", priopćio je HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Osim toga objavili su niz upozorenja navijačima koji idu na utakmicu.

"Zbog strožih kontrola ulaska u odnosu na utakmice u Parizu i Saint-Etienneu, molimo sve navijače Vatrenih da na stadion u Bordeauxu dođu na vrijeme - najkasnije tri sata prije početka utakmice - kako bi mogli pravovremeno ući na stadion te izbjeći gužve uoči samog početka utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, ne zaboravite osobne dokumente radi uspoređivanja istovjetnosti podataka na ulaznicama s osobnim podacima", poručuju iz Saveza pozivajući na fer i korektno navijanje.

"Recimo NE diskriminaciji, rasizmu i nasilju. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije. Budimo ponosni navijači Hrvatske!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo