Tudor može slaviti: Putinov prijatelj mu dao odličan posao!

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Igor Tudor će tijekom četvrtka postati i službeno novi trener PAOK-a. Splitski trener je stigao u Grčku, navodno dogovorio sve detalje i čeka se samo službena objava kluba.

18.6.2015.
14:44
Pixsell, Ivo Čagalj
VOYO logo

Grčki mediji pišu kako je Tudor tijekom srijede stigao u Atenu, gdje se sastao s klupskim vlasnikom Ivanom Savvidisom. Grčki-ruski milijunaš je službeno 30. najbogatiji Rus na planeti, dobar prijatelj predsjednika Vladimira Putina i zastupnik u ruskom parlamentu. U četvrtak je Tudora odveo u Solun, u njegov hotel Macedonia Palace, gdje bi tijekom dana Tudor trebao i biti predstavljen kao novi trener PAOK-a.

Grčki mediji su objavili kako će Tudor potpisati ugovor koji će mu donijeti 20.000 eura mjesečno (151.000 kuna), a uz Igora, put Grčke ide i Jurica Vučko. Još jedan bivši hajdukovac će mu biti asistent, a njegova plaća će biti 50% manja od Tudorove (10.000 eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAOK je proteklu sezonu završio na 5. mjestu, te će morati u 2. pretkolo Europske lige. Radi se o klubu kojeg su osnovale grčke izbjeglice iz Istanbula 1926. godine, a u 89 godina dugoj povijesti mogu se pohvaliti s dva naslova prvaka. Pred Tudorom će biti veliki posao, PAOK ima veliko rivalstvo s oraženim gradskim suparnikom Aris-om, te tri atenska kluba Olympiacosom, Panathinaikosom i AEK-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo