čitajte na sportnet.hr / Tucak: 'Srbija također dolazi u kompletnom sastavu što govori koliko joj utakmica znači'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Pred hrvatskom vaterpolskom reprezentacijom utakmica je protiv Srbije koja je na rasporedu u utorak s početkom u 17:30 sati

8.3.2019.
19:20
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Pred hrvatskom vaterpolskom reprezentacijom utakmica je protiv Srbije koja je na rasporedu u utorak s početkom u 17:30 sati. Ovaj će se dvoboj, susret dviju najboljih reprezentacija svijeta, odigrati u Sisku gdje je ovo godina sporta.

Iako smo se i jedni i drugi već plasirali na završni turnir Europa kupa u Zagrebu, od 5. do 7. travnja, ova je utakmica ipak derbi jer je to borba za prvo mjesto u skupini", kazao je dopredsjednik HVS-a Perica Bukić pa nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem u Sisku lijepu utakmicu, kakve i jesu između dva velika suparnika. U Sisku je ovo godina sporta pa su izrazili želju da se kod njih organizira ova utakmica, što smo drage volje prihvatili jer ionako imamo intenciju igrati utakmice po cijeloj Hrvatskoj i tako promovirati vaterpolo. Bazen je odličan, prima oko 800 gledatelja i vjerujem da će biti pun. Nama je cilj pobijediti, jer želimo u dobroj formi odigrati Final Eight Europa kupa koji se igra u Zagrebu, želimo obraniti prošlogodišnji naslov s prvog završnog turnira u Rijeci"

Izbornik Barakuda Ivica Tucak podsjetio je na prosinačku utakmicu ova dva suparnika, u Nišu, u istom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo tamo odličnu utakmicu, vodili u jednom trenutku i 5:2, no na kraju je završilo neodlučeno, da bi boljim izvođenjem peteraca Srbija bila bolja. Iz tog susreta smo izvukli neke pouke i sada u najjačem sastavu koji u ovom trenutku imamo, 13 igrača iz Barcelone prošle godine, s Europskog prvenstva, jurišamo na pobjedu. Oni također dolaze u kompletnom sastavu, što govori koliko im utakmica znači. Bit će to sudar dvije najjače vaterpolske sile na svijetu. Ovi su dvoboji malo nezgodne za pripreme jer se okupljamo u nedjelju i imamo tek dva dana za treninge."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo