RUKOMETNA GROZNICA U SPLITU / Trening pred 4.000 gledatelja

Hrvatska rukometna reprezentacija u Spaladium Areni odradila otvoreni trening, a najviše ovacija publike zaradio je Ivano Balić.

8.1.2009.
9:15
VOYO logo

SPLIT - Nakon skandala s premalo podijeljenih besplatnih ulaznica za prijateljsku utakmicu hrvatske i slovenske rukometne reprezentacije, Splićani su odlučili smiriti strasti. Tako je njih čak 4.000 u srijedu navečer u Spaladium Areni pratilo otvoreni trening Paklenih.

Već na početku zagrijavanja bilo je jasno da će SP u rukometu, barem što se Splita tiče, biti pakleno za sve gostujuće momčadi. Gledatelji su na treningu navijali kao da se radi o pravoj utakmici, a najviše ovacija zaradio je Ivano Balić koji je odradio trening punim intenzitetom što je izvrsna najava s obzirom da službenu utakmicu nije odigrao puna dva i pol mjeseca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši su odradili laganiji trening, a Červar je šansu dao gotovo svima. - Ovaj je trening bio baš za publiku, malo opušteniji - rekao je Petar Metličić. - Bio je poseban gušt trenirati ovako pred svojim navijačima. Nigdje nisam to doživio, osim u Hrvatskoj, najprije u Zadru, a sad u Splitu - komentirao je Venio Losert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike