GENERAL NA DERBIJU? /

Trener Partizana poručio Gotovini: Mudriji si od politike!

Image
Foto: Pixsell

Beogradski mediji na nož su dočekali informaciju kako bi se u zadarskoj dvorani mogao pojaviti i general Ante Gotovina bez obzira što kao slobodan čovjek ima svako pravo tamo biti.

18.12.2012.
9:52
Pixsell
VOYO logo

Veliki derbi ABA košarkaške lige igra se u srijedu u zadarskom Višnjiku. Zadranima u goste dolazi ponajbolji sastav s ovih prostora, beogradski Partizan, a srpski mediji već danima potpaljuju atmosferu uoči susreta visokog rizika.

Na nož su dočekali informaciju kako bi se u zadarskoj dvorani mogao pojaviti i general AnteGotovina bez obzira što kao slobodan čovjek ima svako pravo tamo biti. Stav beogradskih medija vjerojatno ima veze i s činjenicom da Gotovinu i dalje nazivaju ratnim zločincem bez obzira što je na Haškom sudu dokazao svoju nevinost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eventualni dolazak oslobođenog generala na utakmicu komentirao je i trener Partizana Duško Vujošević.

"Uoči dolaska Cedevite u Beogradu iznio sam stav da treba odvojiti košarku od politike. Taj stav apsolutno zastupam i sada. A što se tiče najave, po onome što znam o njemu i što sam pročitao, mislim da će gospodin Gotovina biti mudriji od nje", rekao je Vujošević, a njegovu izjavu prenosi Kurir pod tendencioznim naslovom 'Vujošević: Gotovina, bolje ostani kod kuće'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo