U ZAOSTALOM SUSRETU 27. KOLA PREMIERLIGE / Tottenham se izvukao u posljednjoj minuti

Image

Sunderland je vodio od treće minute, a bod je pogotkom u 89. minuti donio Keane. Spursi su na 12. mjestu što im je najbolji plasman sezone.

7.3.2009.
17:49
VOYO logo

Golom Robbieja Keanea u 89. minuti gostovanja kod Sunderlanda nogometaši Tottenhama došli su do izjednačenja (1-1) i jednog boda u zaostalom dvoboju 27. kola engleske Premierlige.

Irac je zabio svoj drugi prvenstveni gol u dresu londonskog kluba i sedmi ukupno ove sezone. Pogodio je vrlo lijepo, desnim volejem malo unutar 16-erca, nakon što ga je s desne strane uposlio Darren Bent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaća je momčad imala minimalno vodstvo od treće minute susreta, kada je Kieran Richardson zabio plasiravši loptu iz neposredne blizine pored istrčalog Heurelha Gomesa. Vedran Ćorluka pokušao je uklizavanjem dostići loptu i preusmejriti je izvan gola, ali je zakasnio s reakcijom.

Luka Modrić odradio je svih devedeset minuta na travnjaku, a Ćorluka do 83. minute, kada ga je Harry Redknapp zamijenio Romanom Pavljučenkom. Ćorlukin i Modrićev sastav ovim se remijem probio na 12. mjesto premierligaške ljestvice. To je njihov najbolji plasman ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo