TORCIDA POKAZALA KAKO SE VOLI KLUB: / Hajduk zbog ispada navijača opet plaća visoku cijenu

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

U blagajnu HNS-a će i nakon 25. kola biti uplaćen znatan novčani iznos

20.3.2019.
13:00
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 25. kola U priopćenju obavljenom na službenoj stranici hrvatskog prvenstva stoji da su Oleksandr Svatok (Hajduk) i Daniel Arnaud Ndie (Istra 1961), koji su isključeni zbog dvije opomene, kažnjeni s po jednom utakmicom zabrane igranja i novčanim kaznama od po 3.000 kuna.

Osijek loše prošao

Nadalje, zbog upaljene četiri baklje u 70. minuti utakmice Gorica-Dinamo među pripadnicima navijačke skupine BBB, Dinamo je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 8.000 kuna, a Gorica kao organizator utakmice iznosom od 5.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Bad Blue Boys. Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dosta loše prošao je NK Osijek. Oni su kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od 20.000 kuna zbog neprimjerenog skandiranja navijačke skupine Kohorta na utakmici Rijeka-Osijek (prekršaj iz članka 88. DP HNS). Najveću kaznu zaradio je Hajduk.

Torcida je neposredno pred početak i tijekom utakmice Hajduk-Rudeš zapalila 30 pirotehničkih naprava zbog čega su Bijeli kažnjeni iznosom od 30.000 kuna. Zbog momčadskih prekršaja kažnjivih po članku 54 DP HNS-a (5 opomena na utakmici) s po 5.000 kuna kažnjeni su GNK Dinamo i NK Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo