ZBOG PROBLEMA S OKOM: / Prekinut pobjednički niz Novaka Đokovića

Image
Foto: AFP, MARWAN NAAMANI

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković predao je četvrtfinalni meč na ATP turniru u Dubaiju protiv Španjolca Feliciana Lopeza pri rezultatu 6:3 za trenutno dvadeset i četvrtog igrača svijeta.

25.2.2016.
19:40
AFP, MARWAN NAAMANI
VOYO logo

Đoković je poslije petog gema prvi puta razgovarao s liječnicima, a oni su mu još tada savjetovali da preda meč. No, Nole ih nije poslušao, isto kao niti dva gema kasnije, kada su se problemi sa okom ponovno pojavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi reket svijeta trudio se igrati što bolje, ali se zbog problema sa vidom loše kretao i koncetracija mu nije bila na razini. I nakon gubitka prvog seta predao je meč. Vrijedi spomenuti kako je Đoković u prošlosti itekako znao predavati svoje dvoboje zbog ozljeda.

Povijest se ponavlja

Pa je tako u kolovozu 2011. godine predao meč protiv Andyja Murraya u finalu Cincinnatija, a mjesec dana kasnije odustao je od igre u Davis Cup meču u beogradskoj Areni protiv Argentine, odnosno protiv Juana Martina Del Potra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U studenom iste godine, Đoković je predao dvoboj protiv Tsonge u četvrtfinalu Mastersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako će se Lopez u borbi za finale sastati Marcosom Baghdatisom, koji je u dva seta eliminirao Roberta Batistu Aguta. U prvom polufinalu u Dubaiju, sastati će se Stanislas Wanwrinka i Nick Kyrgios.

Feliciano López (ŠPA/6) - Novak Đoković (SRB/1) 6:3, 0:0 (predaja) Marcos Baghdatis (CIP) - Roberto Bautista (ŠPA/4) 7:5, 6:0 Nick Kyrgios (AUS) - Tomás Berdych (ČEŠ/3) 6:4, 6:4 Stan Wawrinka (ŠVI/2) - Philipp Kohlschreiber (NJEM/8) 7:5, 6:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo