ZAVIRITE U NAJLUKSUZNIJI PENTHOUSE NA SVIJETU: / Federer ga je kupio za više od 110 milijuna kuna; Ovo izgleda nestvarno

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Penthaouse je u sklopu zadivljujuće marine ispunjene jahtama vrijednim stotinama milijuna dolara

5.6.2020.
6:56
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ima se, može se! Tako bismo nekako najkraće opisali novu nekretninu koju je svojoj obitelji i sebi kupio, po mnogima najbolji tenisač svijeta, Švicarac Roger Federer (38).

Image
OVAJ TIP JE SVOJEDOBNO RAZVALJIVAO FEDERERA: /

Bivši srpski tenisač bio je svjetski talent, ali ovisnost o heroinu bila je prejaka

Image
OVAJ TIP JE SVOJEDOBNO RAZVALJIVAO FEDERERA: /

Bivši srpski tenisač bio je svjetski talent, ali ovisnost o heroinu bila je prejaka

Ekskluzivni toranj u Dubaiju

Švicarski mediji javljaju, a jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun prenosi, kako je Roger kupio penthouse za 13 milijuna funti (110.731.712 kuna) i to u Le Reve Toweru, najekskluzivnijem tornju u Dubaiju u kojem stan ima i zvijezda Formule 1 Fernando Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federerov penthouse s pogledom na zaljev od 566 četvornih metara ima pet spavaćih soba, terasu od 100 kvadrata, a na krovu na raspolaganju ima bazen te privatni helikopter. Većinu zime provest će koristeći izvanredne pogodnosti koje nude bogatašima na Bliskom istoku, onda kad zima stisne u Švicarskoj gdje posjeduje dvije kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Penthouse je u sklopu zadivljujuće marine ispunjene jahtama vrijednim stotinama milijuna dolara.

U zgradi sa 50 katova pruža se nevjerojatan pogled na ocean, Burj Al Arab i Palm Jumeirah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postao najbogatiji sportaš svijeta

"Sjećam se da je bilo ovdje brutalno vruće, mislim da je svaki dan bilo 39 stupnjeva. Ali dobro sam vježbao, bilo je mira i tišine i nekako smo uživali ovdje", rekao je jednom prilikom Federer.

Nedavno je Švicarac, prema pisanju Forbesa, prvi put postao najbogatiji sportaš svijeta. U posljednjih 12 mjeseci zaradio je 106,3 milijuna dolara, od čega čak 100 milijuna od sponzora, među kojima se ističu Barilla, Moet & Chandon, Rimowa, Rolex, Credit Suisse te Mercedes-Benz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federer je prvi tenisač koji je kao najplaćeniji sportaš na svijetu uvršten na godišnju listu Forbesa, koja se objavljuje zadnjih 30 godina. Na drugom mjestu je portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo sa 105 milijuna dolara, od toga 45 milijuna od sponzora. Treće mjesto također pripada nogometašu, Lionelu Messiju sa 104 milijuna, od toga 32 milijuna od sponzora.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo