VIDEO / stravičnog ubojstva koje je šokiralo i Karlovića!

'Danas je policija u San Francisku ubila nenaoružanog 19-godišnjeg tamnoputog mladića jer nije imao autobusnu kartu. Siguran sam da se zbog toga osjećaju kao muškarci.

19.7.2011.
13:51
VOYO logo

Snimka brutalnog ubojstva mladića zbog švercanja u autobusu zapanjila je Amerikance, ali i našeg tenisača Ivu Karlovića koji je ovih dana na turneji u SAD-u. Dvojica policajaca u San Franciscu krenula su u kontrolu karata u autobusu, a sve je završilo brutalnim ubojstvom nasred ulice, koje su vidjeli svjedoci i šokantan događaj snimili.

Amaterski video je napravljen nakon izlaska iz autobusa. Policajci su 19-godišnjeg Afroamerikanca izveli van, a on se oteo i počeo bježati s rukama podignutim u zrak. Uslijedili su hici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.liveleak.com/e/ca5_1311071808

Snimka počinje u trenutku kada mladić već leži u krvi prostrijeljen policijskim mecima, a razjarena gomila urla na policajce, koji mu ne pomažu već stoje oko njega s uperenim pištoljima. Jedan policajac je na kraju ipak odlučio pomoći mladiću, koji je potom prevezen u bolnicu, gdje je malo kasnije umro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj događaj šokirao je i našeg Ivu Karlovića koji se na svom Twitter profilu obrušio na ubojice u plavim odorama.

"Vjerujem da je čovjek nevin dok mu se ne dokaže suprotno. Ono što se dogodilo u Washingtonu nije bitno, ovaj mladić nije zaslužio deset metaka u leđa. Nitko od svjedoka nije vidio da je mladić imao pištolj. Ne bi bilo prvi put da su podmetnuli dokaz kako bi opravdali ubojstvo", napisao je Div sa Šalate na svom Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u službenom policijskom izvješću stoji da je mladić bio naoružan, iako na mjestu zločina događaja nije pronađen pištolj.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201106290411006 arti-201105190977006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo