VIDEO: / BRAVO SRBIJA! Pogledajte kako je srpska publika docekala hrvatske tenisace

Hrvatski tenisac Mate Delic prokomentirao je prvi mec prvog dana Davis Cupa protiv Srbije, u kojem je izgubio od prvog reketa svijeta Novaka Dokovica s 3:0 (6:3, 6:2, 6:4).

6.3.2015.
17:31
VOYO logo

Ipak nije islo! Hrvatski tenisac Mate Delic uvjerljivo je izgubio od Novaka Dokovica sa 3:0 u setovima (6:3, 6:2, 6:4). Nakon meca, Delic se zahvalio publici u Kraljevu na sjajnom doceku.

"Nisam imao sto izgubiti, usao sam u mec uzivajuci u tenisu, igrao sam protiv najveceg svih vremena, uzivao sam i bila mi je velika cast igrati protiv Dokovica. Naravno, bilo je i malo treme, ali kako mec ide onda pocnete uzivati", kazao je Delic na presici nakon meca, pise Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je uvjerljivo porazen, Delic je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije poraz, nego pobjeda, veliko iskustvo za mene koje ce mi donijeti napredak u karijeri. Sretan sam sto sam imao priliku igrati sa Novakom", objasnjava Delic.

Posebno se zahvalio publici u Kraljevu koja je pljeskom docekala Corica i drustvo. Tijekom intoniranja himne "Lijepa nasa" nije se cuo niti jedan zvizduk. Za svaku pohvalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala publici, iznenadeni smo, culi smo pljesak nasoj himni i zahvalan sam na tome. Od pocetka se ovdje osjecamo kao kod kuce, uzivamo, a nadam se i da ce mec do kraja biti neizvjestan", porucio je Delic.

I Novak Dokovic je imao samo rijeci hvale na publiku i atmosferu u Kraljevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali su sportsku kulturu, poslana je lijepa slika u svijet i zbog toga treba biti zadovoljan Publika je bila izvanredna. Sto se tice dvoboja, bio sam svjestan da sam favorit i da ljudi ocekuju pobjedu, ali takve meceve je najteze igrati, pogotovo kada je protivnik mlad i kvalitetan i nema sto izgubiti. Delic se dobro krece za svoju visinu i pokazao je da je jedan od najperspektivnijih igraca danasnjice", nahvalio je Dokovic Delica, izvjestava B92.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo