VIDEO: / Djevojčica zasjenila i velikog Rafaela Nadala!

U ponedjeljak su u dvorani Madison Square Garden u New Yorku ekshibicijski teniski meč odigrali Juan Martin del Potro i Rafael Nadal, a slavio je Argentinac sa 7:6, 6:4.

6.3.2013.
14:22
VOYO logo

Iako je bilo zanimljivo vidjeti kako će Nadalovo koljeno reagirati na tvrdoj podlozi, pa makar i u ekshibicijskom susretu.

A najzanimljivije je bilo kada je Španjolac iz gledališta povukao poznatog glumca Bena Stillera da zaigra s njime parove, dok je Del Potro na svoju polovicu terena pozvao djevojčicu od možda sedam, osam godina. U takvoj su kombinaciji odigrali tri poena pred otprilike 16 tisuća gledatelja, nakon kojih je "slavila" kombinacija Del Potro/malena djevojčica. Iako je Nadalu i Stilleru pripao prvi poen, drugi su osvojili "Delpo" i djevojčica (Stillerovom pogreškom), a potom je najmlađa članica ekshibicijskog susreta sjajnim volejem poentirala pored Stillera za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, iako je možda 40-ak centimetara viša od mreže, neimenovana djevojčica nije promašila nijedan udarac tijekom tri izmjene! Stiller je pak pokazao da mu je bolje da se drži glume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo