VIDEO: / Amerikanac divljao na terenu pa se čudio kazni

Američki tenisač Andy Roddick je izgubio živce tijekom dvoboja s Nijemcem Kohlschreiberom. Razbio je reket, napucao lopticu u publiku i tako začudio svog protivnika i gledatelje.

16.8.2011.
13:10
VOYO logo

Američki tenisač Andy Roddick pokazao je da nije majstor smirivanja živaca. U prvom kolu turnira iz Masters serije 1000 u Cincinnatiju poražen je od Nijemca Philippa Kohlschreibera (7:6, 7:5, 6:1), a usput je potpuno izgubio živce.

Roddick je prvi set dobio u tie-breaku, a nakon što je izgubio drugi razbio je reket. U drugom gemu zadnjeg seta napucao je lopticu u publiku kada mu je dosuđen prijestup kod servisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažnjen je gubitkom poena što je njegovom protivniku otvorilo put prema pobjedi. Ni nakon meča Roddick se nije uspio kontrolirati te je i dalje bjesnio, Kohlschreiber je u čudu napustio teren.

"Poželio sam lopticu natrag čim sam ju napucao. Siguran sam da sam vidio osmogodišnju djevojčicu kako ju je uhvatila, a sudac je rekao da sam ju napucao najjače što sam mogao. Mogao je netko otići kući sa suvenirom, a ovako je meč uništen zbog kazne", rekao je Roddick nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108150245006 arti-201108150046006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo