VELIKI POVRATAK NAJVEĆE HRVATSKE TENISKE NADE: / Ana Konjuh u Miamiju dominantno izbacila 19. tenisačicu svijeta

Image

Vjerojatno ključni trenutak susreta dogodio se kod vodstva Konjuh od 4-2 kada je naša igračica uspjela spasiti 0-40 prije no što je stigla do prednosti od 5-2,

25.3.2021.
18:51
VOYO logo

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh plasirala se u 3. kolo WTA turnira iz serije Masters 1000 u Miamiju, ona je u susretu 2. kola svladala 18. nositeljicu Amerikanku Madison Keys sa 6-4, 6-2 za sat i 12 minuta igre.

Pobjedom protiv Keys Konjuh je u potpunosti iskoristila pozivnicu organizatora za nastup u glavnom turniru, a u 3. kolu suparnica će joj biti bolja iz ogleda 15. nositeljice Poljakinje Ige Swiatek i Čehinje Barbore Krejčikove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna pobjeda

Obje su igračice u prvih pet gemova čvrsto držale svoj početni udarac, a zatim je Konjuh uspjela ostvariti break za 4-2. No, bio te to samo početak niza breakova, Keys je oduzela servis Konjuh za 4-3, Konjuh Keys za 5-3, pa Keys Konjuh za 5-4, a onda i Konjuh još jednom Keys za 6-4 u prvom setu.

Dubrovkinja je uspela prekinuti taj negativan niz zadržavši svoj servis u prvom gemu drugog seta, da bi odmah potom još jednom oduzela servis Amerikanki za 2-0. Vjerojatno ključni trenutak susreta dogodio se kod vodstva Konjuh od 4-2 kada je naša igračica uspjela spasiti 0-40 prije no što je stigla do prednosti od 5-2, a onda još jednom oduzela servis demoraliziranoj Keys.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo