UPOTPUNJENA HRVATSKA KOLONIJA U WIMBLEDONU: / Pavić se plasirao u osminu finala muških parova

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Splićanin Mate Pavić upotpunio je koloniju hrvatskih tenisača u osmini finala konkurencije muških parova na ovogodišnjem Wimbledonu, nakon što je u subotnjem dvoboju 2.

8.7.2017.
21:41
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska će tako u borbi za četvrtfinale imati čak petoricu tenisača. Uz Pavića i Maracha, u drugom tjednu turnira muških parova igrat će Ivan Dodig sa Španjolcem Marcelom Granollers-Pujolom, Nikola Mektić i Franko Škugor te Antonio Šančić s Francuzom Nysom.

VELIČANSTVENI USPJEH: Petra Martić pomela suparnicu u Wimbledonu i ostvarila rezultat života!

Ana Konjuh i Nikola Mektić prošli su još jednu prepreku u subotu i stigli do osmine finala u konkurenciji mješovitih parova na Wimbledonu, nakon što su u 2. kolu bili bolji od Tajvanke Hao-Ching Chan i Nizozemca Jean-Juliena Rojera sa 6-4, 7-6 (5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konjuh i Mektić će se za mjesto u četvrtfinalu boriti protiv 10. nositelja, Kanađanke Gabriele Dabrowski i Indijca Rohana Bopanne.

Ani je ovo bila već sedma pobjeda na ovogodišnjem Wimbledonu, na kojem je još uvijek u igri za naslov u sve tri konkurencije. U ponedjeljak će igrati u osmini finala pojedinačne konkurencije protiv Venus Williams, a u paru s Brazilkom Haddad Maiom će se za četvrtfinale boriti protiv 9. nositeljica, Tajvanke Hao-Ching Chan i Rumunjke Monice Niculescu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Mektić je još uvijek i u turniru muških parova s Frankom Škugorom. Na putu prema četvrtfinalu stoje im Šveđanin Robert Lindstedt i Australac Sam Groth.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo