'Udajem se potkraj godine!'

Slika iz Bola 1997. nikad neće izblijedjeti - Mirjana Lučić sa 15 je godina osvojila prvi WTA turnir, činilo se da je cijeli svijet bio pod njezinim nogama. A onda se se sve srušilo.

31.5.2011.
11:22
VOYO logo

"Svi su, pa i ja sama, očekivali da ću imati veliku karijeru, no životne okolnosti i privatni problemi (bijeg s obitelji od oca 1998. u SAD) odveli su sve na sasvim drugu stranu", kaže Mirjana, koja je danas, u 29. godini, 94. tenisačica svijeta.

Iako dugo živi u SAD-u, iza njezina imena i dalje stoji (CRO).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosim se što sam iz Hrvatske i uvijek sam rado nastupala pod našom zastavom. Spremna sam igrati opet za reprezentaciju, sve ovisi o ljudima u savezu. Inače, nisam nikad igrala na Olimpijskim igrama i to bih voljela. Životna mi je želja osvojiti olimpijsku medalju za Hrvatsku".

Na ovogodišnjem izdanju Roland Garrosa nije imala sreće. Već u 1. kolu izbacila ju je prva favoritkinja turnira - Marija Šarapova sa 6:3, 6:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privatno, kod nje ima dosta novosti, najveća je da će potkraj godine zaploviti u bračne vode.

"Moj budući suprug je Talijan, zove se Daniele i poduzetnik je. Upoznali smo se u Sarasoti gdje živim. Ondje će biti i vjenčanje. Očekujem da će mi na svadbi pjevati neka od naših hrvatskih klapa", otkriva Mirjana. Uz tenis, velika joj je strast - kuhanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužni intervju nakon osvajanja juniorskog Australian Opena 1997.

"Uskoro planiram objaviti knjigu recepata dalmatinske kuhinje, majčinih recepata i onih koje sam skupljala na brojnim putovanjima širom svijeta. Uz to, jako bih voljela kuhati u kulinarskom TV showu", otrkila je Mirjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105190858006 arti-201009010337006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo